Over Fase2 Schilderwerken

In het kort

About Image

Fase2 Schilderwerken is gevestigd in Aalsmeer en is een betrouwbare en dynamische onderneming en al jarenlang een begrip in Noord-Holland.

Bij Fase2 Schilderwerken Aalsmeer bent u aan het juiste adres voor alle facetten van het schildersvak. Zowel de vertrouwde restauratietechnieken als de modernste technieken worden door ons tot in de puntjes beheerst. Wij zijn van alle markten thuis; schilderwerk binnen en buiten, het schilderen of sausen van wanden, plafonds of pleisterwerk binnen en buiten. Alles wat met ons vak te maken heeft, vindt u bij Fase2 Schilderwerken onder één dak.

Fase2 Schilderwerken werkt met hoogwaardige verfsystemen van o.a. Sigma en Boonstoppel. Samen met onze jarenlange schilderervaring garandeert dit een professioneel eindresultaat zodat uw woning, bedrijfspand of VvE-complex er weer jarenlang fantastisch uitziet. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of afspraak. U kunt onze gegevens vinden op de contactpagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Fase2 Schilderwerken is een modern allround schildersbedrijf met service die veel verder gaat dan alleen hoogwaardig schilderwerk voor binnen en buiten. Ook het herstellen van houtrot is bij ons in goede handen. Alles op het gebied van behangen; glasvezel, vlies of gewoon behang in patronen of niet, deze specialiteit hebben wij ook in huis. Fase2 Schilderwerken kan worden ingeschakeld voor het schilderen van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast kunnen VvE’s tegen zeer concurrerende tarieven bij ons terecht voor al het schilderonderhoud. Wij ontzorgen u volledig en tijdens de schilderwerkzaamheden kunt u terecht bij één vast aanspreekpunt.

De naam Fase2 Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid, professionaliteit, hoge kwaliteit en persoonlijke dienstverlening. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om een perfect eindproduct af te leveren. Kortom Fase2 Schilderwerken is uw ideale partner voor al uw schilderwerkzaamheden in, aan en om uw woning of bedrijfspand. Ervaren, vakbekwaam, gedreven, professioneel en flexibel. Heldere offertes, betrouwbare afspraken en vakwerk. Dat is waar Fase2 Schilderwerken voor staat! Met de beste materialen, producten en bewezen vakkundigheid leveren wij eerste klas vakwerk.


Onze diensten

Binnenschilderwerk

Who i Am

Niet alleen uw schilder voor het schilderen van kozijnen, deuren en radiatoren, maar ook alle soorten wandafwerking en plafondafwerking.

Buitenschilderwerk

What i Offer

Voor het buitenschilderwerk aan uw pand, hanteren wij dezelfde kwaliteitsnormen als wij gewend zijn voor binnenschilderwerk; de allerbeste dus!

Kleuren kiezen

My Creative Ideas

Houdt u van een licht interieur, of past kleurrijk beter bij u? Bent u toe aan nieuwe kleuren binnen en/of buiten uw huis?

Behang & Wand

My Creative Ideas

Natuurlijk wordt er door ons ook behangen en of het nu gaat om "gewoon” behang of om glasvezelbehang, ook hier zijn weer vele mogelijkheden.

Verkoopstyling

My Creative Ideas

Verkoopstyliste Ingeborg Perrier kan u op professionele wijze van dienst zijn bij het verkoopklaar maken van uw woning.